De minicamping

Onze minicamping is geopend van 1 april tot en met 30 september. Op de minicamping is er plek voor maximaal zes kampeermiddelen. We hebben geen vaste plekken, dus kies voor jezelf het perfecte plekje.

Wil je in het bos kamperen, dan kan dat dus ook. In het bos is er echter geen elektriciteit.

Onze campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten die de Chambre d’Hôtes biedt. Denk hierbij aan een lekker ontbijt, uitleen van spelletjes/ boeken en de warmte van de openhaard bij minder mooie dagen of juist de koele plek van de groepsruimte op te warme dagen.

Op het campingterrein is een toiletgebouw met één wc en één douche. In de Chambre is ook één badkamer beschikbaar met een aankleedgelegenheid voor de allerkleinsten.

In het laagseizoen graag een dag voor aankomst even bellen, dan zorgen wij dat we thuis zijn.

Bij het toiletgebouwtje is ook de afwasplaats.

Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om op ons terrein een chemische toilet aan te legen. In de omgeving zijn meerdere plaatsen waar u terecht kunt.

Wij hebben een groot terras waar u kunt genieten van de zon of juist een plekje in de schaduw kunt vinden.

Helaas kent het campingterrein weinig schaduwrijke plaatsen, maar wij zullen er alles aan doen om mee te denken met uw wensen (bijvoorbeeld een slaapplek creëren voor de allerkleinsten in de schaduw).

Geïnteresseerd in een heerlijke vakantie bij ons, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via moulinecurades@gmail.com!